FRONTTANK I GLASFIBER OG ANDET UDSTYR

Er du på jagt efter en ny fronttank, har du brug for nye sprøjtedyser eller andet sprøjteudstyr? Så er du kommet til det rette firma. Vi leverer udstyr til en fordelagtig pris til landbrug i bl.a. Randers, Aalborg, Viborg samt andre omkringliggende områder, og det har vi gjort i mange år.

Alle vores tanke er fremstillet af et dansk glasfiberfirma. Vores tanke kan fås med en kapacitet fra 1000 liter til 3000 liter, eller du kan vælge en todelt tank, hvis du fx vil have forskelligt indhold og vægt i tanken. Vores tanke er digitaliserede, så du har mulighed for at følge med i, hvor meget indhold der er tilbage.

Fordelene ved at få fremstillet en fronttank i glasfiber

Der er flere fordele ved at få produceret en fronttank til sprøjte i glasfiber. En af de helt store fordele ved at anvende glasfiber som materiale er, at det kan give sig rigtigt meget, uden at der opstår utætheder eller skader i din fronttank.

Skulle der ske et uheld, og i den forbindelse komme en utæthed i glasfibertanken, kan den nemt repareres uden problemer af en specialist inden for glasfiber.​

Lad os hjælpe dig med at vælge de rette sprøjtedyser

Noget af det vigtigste ved marksprøjter er selve sprøjtedysen. Inden for de seneste år er der sket en stor udvikling inden for dyseteknologien såvel som plantebeskyttelsesmidlerne, og ustabile vejrforhold samt stadig stigende krav betyder, at det bliver vigtigere og vigtigere at have de korrekte sprøjtedyser.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi hjælper dig gerne med at finde de helt rette sprøjtedyser til lige netop dine behov.

Kontakt os og hør mere eller få rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores fronttanke, eller hvis du har brug for rådgivning ift. at vælge de korrekte sprøjtedyser til dine behov.

Du kan ringe til os på tlf. 70 20 66 11 eller skrive til vores e-mail lindus@lindus.dk

Kontakt

Telefon: 70 20 66 11

E-mail: lindus@lindus.dk

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

Firmainformation​

CVR: 20001542

Trinderupvej 6, 9550 Mariager