Lindus Produktion

Chassi/Bomme:​

​Alle Lindus Chassi & Bomme er produceret hos Lindus egen fabrik ved Mariager i Danmark. Her Bliver der kun brugt kvalitets jern som afkortes og svejses sammen efter forskrifterne.

Maling:

Efter at Chassi & Bomme er færdiggjort af vores smed, leveres de ved Maleren. Maleren sandblæser alle delene inden de køres ind i maler hallen hvor de blæses rene for sand.​

Efter at delene er rengjort for sand, males de med industri grund maling inden de får lov at tørre. De grundmalede dele lakeres herefter med en særdeles hårdfør lak.

Næste dag når lakken er tør gennemgåes delene med en MY tykkelse måler, således at kvaliteten sikres.

Tanke:

Alle vores tanke er Produceret af et dansk Glasfiber firma. Glasfiber har de fantastiske egenskaber at materialet kan give sig meget uden at der sker skade eller utætheder i tanken.

Skulle der ved et uheld ske en utæthed i glasfiber tanken, kan den reperares uden problemer af en med erfarringen indenfor glasfiber. Efter reperationen er tanken 99% igen.

Hoved tanken er på 7000l. med 2 indvendige skvulpe plader.

Renvands tanken er på 750l. med 1 indvendig skvulpe plade.

Montage:

Alle delene fra maleren samt glasfiber leverandøren fragtes herefter til Lindus's egne værsksteder. Her Samles og monteres alle dele specielt efter kundens ønsker.

Under Montagen foretages der løbende test af div. dele/komponenter således at den høje kvalitet opretholdes.Når Sprøjten er samlet og monteret med alle komponenter, justeres bommene således at de er 100% klar til kunden.Herefter fyldes tankene, hoved og renvands tank med rentvand og sprøjten afprøves på vores afprøvnings Marker.

Herefter vaskes den nye sprøjte og meldes klar til levering.​

Kontakt

Telefon: 70 20 66 11

E-mail: lindus@lindus.dk

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

Firmainformation​

CVR: 20001542

Trinderupvej 6, 9550 Mariager