MARKSPRØJTER TIL LANDBRUGET

​Hos Lindus Maskinhandel tilbyder vi salg af vores egen produktion af marksprøjter til landbrug, og det har vi gjort i snart 40 år.

Vi har tilbyder salg til kunder i Aalborg, Randers, Viborg og omegn, men også til andre skandinaviske planteavlere.

Danskproducerede marksprøjter, der følger alle standarder

Vores Lindus marksprøjter er siden 1994 blevet produceret af Lindus med hovedkontor i Mariager. Der er tale om danskproduceret sprøjteudstyr, som følger alle de standarder, der skal være.

Sprøjterne produceres med en kompromisløs kontrol af produktionsprocessen lige fra materialevalg til svejsning, maling og montering, og derfor er vores marksprøjter også kendt for deres høje kvalitet og store driftssikkerhed. De kan bl.a. bruges til gødning og vækst, eller hvis du ønsker at undgå sygdomme på din mark eller jord.

Igennem de sidste 10 år har en større markbrug i Østeuropa fået øjnene op for vores kvalitet, enkelthed og hårdførhed, der har medvirket til, at dette er blevet et større og større marked.

Vores marksprøjter leveres skræddersyet efter dine ønsker.

​Lindus – 40 års erfaring med højpotent sprøjteteknik!

Kontakt os og hør mere om vores produkter

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores marksprøjter eller øvrige produkter, eller hvis du kunne tænke dig at få skræddersyet en sprøjte til lige netop dine behov. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har brug for service eller reparation af dine sprøjter.

Du kan med fordel ringe til os på tlf. 70 20 66 11, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail lindus@lindus.dk, hvis det passer dig bedre.​

Kontakt

Telefon: 70 20 66 11

E-mail: lindus@lindus.dk

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

Firmainformation​

CVR: 20001542

Trinderupvej 6, 9550 Mariager