SPRØJTEUDSTYR TIL SALG

​Står du og mangler sprøjteudstyr til dine landbrugsmaskiner, så kan vi hjælpe dig. Hos Lindus Maskinhandel forhandler vi alt inden for sprøjteudstyr, herunder bl.a. både dyser og fronttanke. Vi holder til i Mariager, men vi forhandler vores produkter til forskellige former for landbrug i Randers, Viborg, Aalborg og omegn.

Vi forhandler bl.a. vores egne marksprøjter, som har været på markedet i snart 40 år. Under produktionen bliver der taget stor højde for alt lige fra valg af materialer til den endelige montering. Vores sprøjteudstyr er derfor også kendt for den høje kvalitet og den store driftssikkerhed.

Typiske fejl på dit sprøjteudstyr

Fungerer dit sprøjteudstyr ikke helt, som det burde, og har du en mistanke om, at der er behov for en reparation, kan du selv tjekke dit udstyr for de typiske tre fejl:

  • ​Slidte dyser
  • ​Slangerne hopper
  • ​Misvisende manometer

​Dyserne på sprøjterne bliver hurtigt slidte, og det kommer ofte bag på mange, hvor hurtigt de faktisk bliver nedslidte. Har du problemer med dine dyser, kan du derfor med fordel tjekke, om de er nedslidte og trænger til en udskiftning. Vær opmærksom på, at de maksimalt må afvige med 10 %.

Det er vigtigt, at dit manometer er retvisende op til 10 bars tryk, men det er faktisk langt fra altid, at det er tilfældet. Faktisk er det snarere undtagelsen end reglen. Skal dit sprøjteudstyr til syn, kan du med fordel købe et nyt manometer for derved at kunne skifte det med det samme i tilfælde af, at det ikke består synet.

Den sidste klassiske fejl handler om, at man kan se, at slangerne hopper eller pulserer, hvis der er luftindtag på sugesiden af slangerne.

Køb det rette udstyr hos os

Mangler du en reservedel til dit sprøjteudstyr, eller har du brug for en ny sprøjte, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 66 11 eller e-mail lindus@lindus.dk for at høre mere om vores udvalg. 

Kontakt

Telefon: 70 20 66 11

E-mail: lindus@lindus.dk

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

Firmainformation​

CVR: 20001542

Trinderupvej 6, 9550 Mariager